Föreningens kommittéer

Föreningen har ett flertal kommittéer:

Pubkommittén

Pubkommittén arrangerar såsom namnet antyder just pubar. De som blir invalda i pubkommittén väljs för två år. Vartannat år byts halva kommittén ut, vilket är väldigt bra då det för varje pub är någon erfaren med i kommittén. Dessa pubar är väldigt uppskattade och brukar dra ca 200 personer.

Intressekommittén

Intressekommitén har de senaste åren arrangerat fikafrossa, gläggkväll på byatorget och julgransplundring. Deras största projekt under de sista åren är ”Boken om oss” som är planerad att tryckas i vinter.

Kanotkommittén

Kanotkommittén sköter kanotleden i byn. Det finns sex kanoter för uthyrning och man kan få hjälp med lastningen av kanoterna. Se broschyren här. Björn Mårtensson är bokningsansvarig och nås per telefon på 070-2412632.